Tarvitsetko ammattitaitoista henkilöstöä työmaalle?

Vuokraamme maanrakennusmiehiä, putkittajia ja muoviputkihitsaajia yritysten käyttöön.

Henkilöstövuokraus on ratkaisu väliaikaisiin henkilöstö vajauksiin. Meiltä saat oikeat tekijät oikeaan aikaan. Tarjoamme yrityksesi käyttöön osaavia ja motivoituneita vuokratyöntekijöitä.

Vuokratyöntekijämme hallitsevat laajasti maanrakennustöiden eri työtehtävät. Valikoimme teidän työkohteeseenne sopivimman henkilön. Meiltä löydät henkilön viherrakentamiseen, talon pohjatöihin, sisätäyttöön, piha-alueiden pohjatöihin, kunnallisteknisiin putkitöihin, kaapeliputkituksiin, muoviputkihitsauksiin ja kaikkeen rakentamiseen liittyviin töihin.

henkilöstö vuokraus   henkilöstö vuokraus   henkilöstö vuokraus   Tontin raivaus

Vuokratyöntekijöillä on käytössään pakettiauto

Sovittaessa pakettiautoissa on mukana työtehtävään toteuttamiseen vaadittavat työvälineet ja mittalaitteet. Vuokratyöntekijät voivat tarvittaessa hankkia tarvikkeet tukusta, jotka laskutamme asiakkaalta. Pakettiautoa ei voi käyttää asiakkaan tarvikkeiden kuljettamiseen, koska meillä ei ole liikennelupaa.

Henkilöstövuokraus on luotettava ja vaivaton tapa saada nopeasti käyttöön maanrakennus alan osaamista ja ammattitaitoa työmaalle. Henkilöstövuokraus onnistuu joko lyhyt- tai pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Vuokratyöntekijöillä on voimassaoleva tieturva-, tulityö-, työturva- ja vesityökortti.


Ota yhteyttä, kun henkilöstövuokraus on ajankohtaista

040 5411 886   -

Copyright © 2018 Piwetech Oy