Piwetech henkilöstövuokraus,
kun omat miehet eivät riitä.

Ota yhteyttä kun henkilöstövuokraus on ajankohtaista.

Tarvitsetko ammattitaitoista henkilöstöä työmaalle? Ratkaisu on henkilöstövuokraus.

Henkilöstövuokraus on ratkaisu väliaikaisiin henkilöstö vajauksiin. Meiltä saat oikeat tekijät oikeaan aikaan. Tarjoamme yrityksesi käyttöön osaavia ja motivoituneita vuokratyöntekijöitä.

Vuokraamme maanrakennusmiehiä, putkittajia ja
muoviputkihitsaajia yritysten käyttöön.


Vuokratyöntekijämme hallitsevat laajasti maanrakennustöiden eri työtehtävät. Valikoimme teidän työkohteeseenne sopivimman henkilön. Meiltä löydät henkilön viherrakentamiseen, talon pohjatöihin, sisätäyttöön, piha-alueiden pohjatöihin, kunnallisteknisiin putkitöihin, kaapeliputkituksiin, muoviputkihitsauksiin ja kaikkeen rakentamiseen liittyviin töihin.Vuokratyöntekijöillä on käytössään pakettiauto. Sovittaessa pakettiautoissa on mukana työtehtävään toteuttamiseen vaadittavat työvälineet ja mittalaitteet. Vuokratyöntekijät voivat tarvittaessa hankkia tarvikkeet tukusta, jotka laskutamme asiakkaalta. Pakettiautoa ei voi käyttää asiakkaan tarvikkeiden kuljettamiseen, koska meillä ei ole liikennelupaa.


Henkilöstövuokraus on luotettava ja vaivaton tapa saada nopeasti käyttöön maanrakennus alan osaamista ja ammattitaitoa työmaalle. Henkilöstövuokraus onnistuu joko lyhyt- tai pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

 

Vuokratyöntekijöillä on voimassaoleva tieturva-, tulityö-, työturva- ja vesityökortti.

Ota yhteyttä kun henkilöstövuokraus on ajankohtaista.