Maanrakentamisen osaaja
oletko töitä vailla?

Miksi et hakisi
töitä meiltä?

Piwetech Oy on maanrakentamisen ammattilainen,
joten tarvitsemme myös sinun työpanostasi.

Avoimet työpaikat

Piwetech työnantajana

Piwetech Oy:llä on vuosien kokemus maarakentamisen eri töistä. Piwetech Oy on Kotkalainen 2009 perustettu putkitus-, mittaus-, maanrakennuksen osaaja joka vuokraa myös putkitus- ja maanrakennusammattilaisia. Erikoisalamme on viemäröinti- ja jätevesijärjestelmiensuunnittelu ja toteutus, mutta myös kaikki putkiin ja kaivoihin liittyvä kuuluu osaamiseemme.


Avoimet työpaikat

Oletko rakennusalalla ollut henkilö, jonka oma-aloitteisuus luo mahdollisuuden hoitaa työnsä itsenäisesti? Haluatko aktiivisesti kehittyä maanrakennualan ammattilaiseksi? Jos vastaus on kyllä saatat hyvinkin olla seuraava Piwetech Oy:n uusi maanrakennusammattilainen.

 

Haemme maanrakennusmiehiä Haminan, Kotkan, Kouvolan, Porvoon ja Helsingin alueilta keväällä alkaviin maanrakennustyömaille.

 

Kohta alkaa taas maanrakennusalan sesonkiaika, joten haemme aktiivisesti maanrakennusammattilaisia ja maanrakennusammattilaisiksi haluavia. Liity sinäkin meidän joukkoon.


Täytä alla oleva työhakemuslomake niin otamme sinuun yhteyttä, kun mahdollisesti sinulle sopiva työtehtävä löytyy.

Vapaat työpaikat

Meillä ei ole vapaita työpaikkoja mutta hyvälle työntekijälle löytyy aina töitä. Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät ovat menestyksemme perusta. Etsimme jatkuvasti uusia maanrakennusalan nousevia tähtiä, jotka haluavat kehittyä Piwetech:in mukana.